dimarts, 20 de maig del 2008


COMENÇA LA LLIGA



Senyors espectadors, després de l’apassionant mostra de nivell de la passada lliga entre els equips Bolombians, torna la lliga!

Serà com no, una lliga plena d’ensurts, trampes i decisions subjectives comprades als despatxos. Els gols es marcaran de 10 en 10 i a mansalves i els jugadors vendran a la seva pròpia mare per un gol decisiu. Esperem que el noticiari Bolombià d’esports estigui a l’alçada i que tinguem suficients càmeres microscòpiques com per enxampar a tots els jugadors fotent-se festes de descontrol i travelos i cobrant una pasta per les exclusives.

Com a primícia, i després de moltes amenaces contra la seva persona, un dels capitans ens ha facilitat les alineacions del proper divendres.

Que comenci l’espectacle i no oblideu (Ivan) que esteu tots convidats!

Però penseu que només esteu convidats a comentar amb missatges, sinó que també podreu publicar el que volgueu,

9 comentaris:

Red Pèrill ha dit...

Aquestes alineacions durararan poc, ja que no es pot malgastar la fletxa de la banda esquerra, posant-la de lateral dret!! Jejeje

sputnik ha dit...

Clar perquè la fletxa es tant estàtica!! que només es mou en 2m2 d'on el posis a jugar!! Jajajaja

sputnik ha dit...

ara ja tinc foto!! jejeje

Red Pèrill ha dit...

O sigui, el 2on comentaro ja és de pique!!! COMENCEM BÉ!!!! Capullo, que ara vas al meu equip, i a més, el dia que vem jugar junts, et vai donar com 32 assistències...

narranacion.com ha dit...

Yeah! ja comencem. Molaría que al menos al principio pusíeramos quien es quien. Sólo hasta que nos sepamos los alias.

Yo soy Nilo (Javi)

Red Pèrill ha dit...

Marc Mateu

sergi el gran capitan ha dit...

marc ya triunfaste por la banda izquiera. ahora tienes que hacerlo igual o mejor en el otra lado. no ves que te estabas encasillando.. a parte esto es para despirtar luego tu jugaras donde yo te diga. que para algo soy tu capitan..

sergi el gran capitan ha dit...

quien es sputnik ???

Red Pèrill ha dit...

El Uri...