dimarts, 27 de maig del 2008

escribir tendra su premio

¡¡hola estrellas del deporte bolombiano¡¡

hoy estaba pensado como motivar a la gente para que escriba en este maravilloso blog...y claro crear un premio literario.. pues no.. pero si poner un premio economico.. que os parece que los que participen en el blog se sorte un partido gratis.. no siempre me tocara a mi.. si me toca 2 veces seguidas renunciare y se hara otro sorteo..

esta semana volveremos a jugar. y volveremos disfrutar y volveremos a ganar.. y humillaremos a las lagartijas rojas.. que por mucho que quieran .. todavia no llegan a dragon..

si vosotros soys dragones.. nosotros tenemos el tigre.. tigre y dragon..

7 comentaris:

Quim G. ha dit...

Em sembla bé!
Què dius? Que sou els tigres blaus? On s'és vist!?!?! Quin toc de travelisme més excèntric!!! Millor les "Ostres Blaves"... :P

(recordes la Loca Academia de Policia...? xDDDDDD)

narranacion.com ha dit...

Lo de que tenéis al tigre y dragón está bien, lástima que desde la semana pasada sea tigresa y leona... jejeje... ¿Te has recuperado ya Víctor?

Quim G. ha dit...

Qui porta lo del pitxitxi bolombià?
Falten gols d'alguns jugadors (per exemple, un de meu! :P)

juanito ha dit...

He pensat un himne per l'equip blau

Aquella cançó de

"Azul como el mar es azul"

crec que s'addiu força a la personalitat dels seus jugadors

Quim G. ha dit...

xDDDDDDDDD

sputnik ha dit...

M'ENCANTA LA CANÇO!!!!! Estic d'acord en què s'addiu (s'escriu així?) amb el nostre equip. Al menys nosaltres som conscients del què sóm. El tema del nom el tinc clar: LAS REINONAS. No cal ficar el color perquè tots el sabem (no com d'altres que continuament s'han de reafirmar!! jeje) I està clar que guanyar amb un nom ben marica sempre fa més mal. Jejejej!!

sputnik ha dit...

TITULAR DEL PRÒXIM PARTIT: LAS REINONAS SE CAMELAN A UNOS DESCOLORIDOS DRAGONES!