dimecres, 25 de març del 2009

SOM DEL BARÇA!!

Bona idea l'enquesta. Però si només podem votar un cop i tots sóm de la millor entitat futbolistica que ha existit mai... El resultat és lògic i evident.
Tot i que aquesta enquesta ens serveix per demostrar la total confiança que tenim aquest any amb el barça. JEJEJEJEJE!!

3 comentaris:

Rafel ha dit...

Això sí, però em sembla que hi ha tres individus que no ho tenen tant clar. Daley (Tottenham), i sobretot, Albert Bacardit (Espanyol) i per sobre de tots, el merengon per excelència: JORDI CARRASCOSA CARRILLO (encara que a aquest pas s'acabarà fent culé fijo per què el millor club del món del segle XX està sent mediocre al s. XXI).

narranacion.com ha dit...

Jejeje. De fet aquesta enquesta demostra també que és una penya atítica com a seguidors culés. En principi, tot i que el Barça guanyi de carrer i no tingui rival, un bon seguidor del Barça farà la puta Ramoneta i sempre es ficarà en el pitjor dels casos... i evidentment es lamentarà.

Rafel ha dit...

Norrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! Ese culé ha pasado a la historia. Con Guardiola ha nacido un nuevo culé. El culé que no le importa ni le interesa lo que haga el Madrid y abandera su barcelonismo sin complejos y además sin entrar en consideraciones políticas de ningún tipo. Fútbol en estado puro y del mejor que se pueda disfrutar en cualquier parte del mundo. Visca el Barça!!!!!