dimarts, 17 de març del 2009

NO SE COM SORTIRÀ

He fet els llistats dels MVP, no sé com sortirà ja que tinc una mica de llacuna mental, però es un apartat que em mola molt, i em sabia greu que ja no es fes.
Si m'he deixat algú demano si us plau que se'm disculpi. En el cas del Sergi esta amb interrogant, perquè realment no se si hi era. AHH si que hi era, ara m'enrecordo!!!

Bé en fin serafin más corre un galgo que un mastín.

8 comentaris:

Red Pèrill ha dit...

Home, però no et fotis mote tu mateix, notes!!! Celebro el retorn de les enquestes... VIVA'S PANYA!!

sputnik ha dit...

PER SUPOSAT!! SÒC L'EXPERIENCIA URI, JA QUE JUGAR AMB MI ES TOTA UNA EXPERIÈNCIA. JA DEIXO A LA VOSTRA ELECCIO SI ES POSITIVA O MILLOR, JAJAJAJA!!
TRANQUIL RED PERILL, JA SE K TU MAI ET POSARIES UN MOTE, MARC MATEU.

Bernat Roca ha dit...

No he tingut temps per a votar!! El divendres ha de ser dia de vot també. Que bé. Jo les vaig fer durant un mes les eenquestes però com que em vaig perdre un parell de partits me'n vaig desconnectar. Guay!!!

sputnik ha dit...

ja ho sé, em sap greu, es que he pagat la novatada!! la pròxima setmana ho faré millor!!

sputnik ha dit...

aixo de la final de la champions hauriem de poder votar-ne 2! k jo sàpiga a les finals hi han 2 equips...

Rafel ha dit...

Molt bona observació Uri. Per cert, tenies raó en el que em vas comentar una vegada, el millor grup de l'era punk britànica va ser Joy Division. No conec cap altre grup d'aquella època però només pel carisma del seu cantant (Ian Curtis) i la seva fatídica història ja em mereix aquesta consideració.

Rafel ha dit...

Ah! Referent al tema de la final de la Champions de l'enquesta, crec que cadascú hauria de votar dues vegades. Jo ho he fet així. Perdoneu si algú es mostra contrari a la meva iniciativa però com molt bé a puntualitzat l'Uri, les finals la juguen dos equips.

Rafel ha dit...

Merda!!!! Doncs no ho he pogut fer. Només puc votar una vegada. Després possa si vull canviar el meu vot. Com sap que sóc la mateixa persona i no un altre que vota? P.D.: perdoneu l'"a" sense "h" del missatge anterior, fa mal als ulls només de mirar-la.