dissabte, 27 de setembre del 2008

Votacions!!

Hola! Ja he votat (dos vots) però m'he trobat abans un vot per a J. Carrascosa. Si no m'equivoco calia votar dos cops, així que la persona que hagi votat al Jordi primer ha de votar a un altre persona. Aniria bé que quan hageu votat deixeu un comentari per saber quanta gent ho ha fet.

Bernat,

8 comentaris:

sputnik ha dit...

a mi no em deixa votar dos cops!! només em deixa fer-ne un, i després puc canviar-lo. ????

narranacion.com ha dit...

He tingut un problema amb els permissos i no puc fer res. Si us plau, mireu qui de vosaltres té permissos d'administrador i torneu a donar-me'ls a mi, sino no puc fer res com per exemple arreglar el tema dels vots. No em lapideu si us plau. El que pugui fer-ho que m'ho digui.

Red Pèrill ha dit...

Javi, ets administrador únic...

narranacion.com ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
narranacion.com ha dit...

Joder, ara ho hauré d'explicar tot.

A veure, vaig començar a donar permisos d'administrador a tothom per no ser jo la única persona que pogués fer coses al blog. El que va passar és que els tius del blogspot també fiquen a la llista de col•laboradors al creador d'aquest. El mateix botó que dona els permisos a les altres persones, els hi treu al creador del blog, osea jo, i amb la bogeria extrema de pitjar botons per no estar tot el matí, no vaig saber-ho fins que vaig veure que em quedava sense privilegis i no podia tirar enrere.

Llavors, resulta que hi ha gent que em va donar temps a dóna’ls-hi els permisos i d'altres no. Si ho mireu, aquells dels quals en tinguin, si us plau que m'ho facin a mi.

Bé, no sé si s'ha entès, però si voleu ja us ho explicaré de paraula.

Red Pèrill ha dit...

No podem,a l'opció permisos, jo (i suposo que també els demés) no podem enviar permisos ni res, només podem suprimir-nos com a colaboradors, és la única opció que tenim...)

narranacion.com ha dit...

Això és perquè a tu no vaig arribar a donar-te els permisos. Als que si vaif arribar, aquests si que poden fer-ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Red Pèrill ha dit...

Ah, valen, haver-ho dit abans... que cabrón! I perquè a mi no??? Ara no respiro...