dilluns, 6 d’octubre del 2008

Nous equips!!


El dissabte passat, dia 8 de setembre, es van triar els nous equips de la Bolombia Fantasy Football (més que de champions som de fantasy-pel pajillerisme mental vull dir!!-).
D'una banda la màquina roja (una versió millorada de la CCCP dels 80) dirigida per Uriol Franquesovitx amb els jugadors següents: Jordi C, Victor, Josep. M., M. Mateu, M. Gons, Cortés, Jofre, Albert Bekenbauer i Joan G. Que jugarà amb la samarreta següent( al'esquerra) :


I de l'altra part, la fantasia bleu, en honor a la França de Platini i Companyia, el mític Girondins de Bordeus i el Chelsea de Mourinho (quin sarna d'equip que serem) dirigit per Bernard dela Rochefort (per la pudor que li fan les bambes al final dels partits i pq no es dutxa en acabar el matx) amb la tropa següent:
Ivan el Terrible, Sir Dailey Thompson, Rafaelle Monterrubio, Javi goldfeet, Quimet II el Pilós, Quim I el dandy del Xipreret, Napoleón Bacardit, Jesus de Laslandes, i Sergi Pierre Papin.

Els jugadors que no estiguin a la llista i que estiguin disponibles, com fins ara, que juguin en l'equip que estigui amb baixes a la setmana del match.

Bernard dela Rochefort,

Vive l'empereur!!